Danske projekter

Et unikt stævne for jazzmusikere. Det sker hvert år i august på Vallekilde Højskole med internationale topnavne som undervisere.
Ung Jazz er en talentkonkurrence for unge jazzbands i Danmark. Vinderen går videre til den fællesnordiske showcase Young Nordic Jazz Comets.
Danish Music Awards Jazz er den årlige prisfest, som hylder den danske jazzpladebranche og sætter fokus på det forgangne års danske jazz udgivelser.
Med musikalsk leg og improvisation i centrum vil JazzDanmark og Swinging Europe kortlægge talentmassen blandt musikere i Danmark med anden etnisk baggrund end dansk.
Gennem DIVA (Danish International Visiting Artists Programme) inviterer JazzDanmark udenlandske kunstnere på længere ophold i Danmark.
JazzDanmark er gået sammen BørneJazzKlubben i et projekt, der skal sikre de helt små publikummer adgang til kvalitetsmusik over hele landet.
Hver år samarbejder JazzDanmark med en række festivaler om at præsentere ny dansk jazz.
I efteråret 2012 lancerede JazzDanmark smartphone applikationen Live Jazz Danmark der samler al information om jazz-koncerter i Danmark og danske jazz-koncerter i udlandet ét sted - gratis for alle.
Netværk for spillesteder, klubber, festivaler, promotere eller andre interessenter i live-jazzmiljøet.
Her kan du se en række af de projekter vi tidligere har lanceret, men som ikke er aktive længere.