• De sidste brikker er på plads for verdens bedste stævne for musikere, Summer Session på Vallekilde Højskole fra den 3.-10 august. I år kan vi bl.a. præsentere navne som trommeslageren Brian Blade, trompetisten Avishai Cohen, den brasilianske sangerinde Rosa Passos og den norske pianist Jon Balke. Tilmeldingen til Summer Session er åben!
  • Lørdag den 3. maj danner Store Scene i Jazzhouse rammen om endnu en finale i Ung Jazz. Årets finalister er kvartetten Rhombus, der spiller "fuldblodsjazz" og freejazz trioen Musik Før Hemlösa. Efter finalen er der gratis Natjazz med Crunch House.
  • Et af de mest spændende navne på bigbandscenen i dag, Darcy James Argue, gæster i efteråret 2014 Danmark som Artist In Residence. Du har mulighed for at ansøge om deltagelse i et workshopforløb med individuel coaching.
  • I hele april måned tager jazzklubben The Standard imod demo indspilninger fra unge talenter på alle instrumenter inden for jazz og beslægtede genrer. Et antal af disse talenter vil blive valgt ud til at deltage i en audition på The Standard foran et live publikum og en til lejligheden sammensat VIP jury under Copenhagen Jazz Festival 2014.
  • Danmark er partner land til dette års jazzahead! messe i Bremen. Derfor fyldes Bremen både før, under og efter messen med dansk jazz, kunst og kultur.