Hovedbillede
Billede
Børnejazz jury
Titel

Det er børnene der bestemmer

Dato
Intro

Stemningen var god, da børnejuryen til Årets Børnejazznavn 2013 skulle se og bedømme deres første koncert ud af tre. Det løb af stablen på Jazzhouse d. 21. september og dagens nominerede orkester var Six City Stompers. JazzDanmark havde et kamera og her er en kort video fra dagen.

Waves
Indhold

Som noget nyt i år skal vinderen af ”Årets Børnejazznavn” findes af en børnejury. Jurymedlemmerne har nu været ude og se deres første koncert og en kort video fra dagen er nu klar – og flere følger.

I september måned blev de nominerede til ”Årets Børnejazznavn” ved DMA Jazz offentliggjort. Samtidig blev juryen, der skulle udpege årets vinder også præsenteret, og som bekendt består den i år udelukkende af børn. Børnejuryen har nu været ude og se deres første koncert med Six City Stompers, og JazzDanmark havde et kamera med til koncerten i Jazzhouse for at fange lidt af den gode stemning og få en kommentar fra juryen omkring dem selv og deres ”arbejde”.

Flere videoer i vente

I løbet af efteråret vil der komme flere video fra de koncerter juryen skal overvære. Således er det muligt at følge juryen helt frem til selve prisoverrækkelsen, som finder sted ved et særskilt arrangement søndag den 24. November kl. 11 i Børnekulturhus Ama’r. Videoerne vil løbende blive offentliggjort på JazzDanmarks Vimeo kanal og her på siden.

Næste koncert for juryen bliver med Astro Buddha Agogo.

Video URL

Se videoen på Vimeo HER!

Årets børnejury:

BENJAMIN:

 

Billede
Benjamin-108x152

Benjamin er lige fyldt syv år. Han er lige begyndt i første klasse og er vild med at bygge Lego, svømmer og går til spejder. Han kan lide at høre musik, synge, spille trommerytmer med hænderne og har været med til at bygge en udendørs-marimba af nedløbsrør på hans Fritidshjem Skrammellegepladsen. Benjamins far kommer i øvrigt fra Brasilien, deraf de brune øjne og krøllerne.

HANNAH: 

Billede
Hannahj2
 
Hannah er 6 år og går på Copenhagen Euro School i 0. klasse og er god til matematik men ikke lige så god til engelsk som hendes klassekammerater (endnu).
Hun går til FDF og musik og for tiden ofte i skoven med sin svenske morfar for at plukke svampe. Hun elsker at være i vandet, uanset hvor koldt det er.
Hun er verdens bedste og mest tålmodige storesøster for tvillingerne Agnes og Esther på to men kunne nogen gange godt tænke sig at have en storebror eller søster selv. Hun går ofte i teatret. Meget ofte

ANTON:

Billede
anton-143x107
  
Jeg hedder Anton og fylder 11 til den 10. november og går i 5.c. på Løjtegårdsskolen i Tårnby. Jeg er lige startet på min 4. sæson til klaver på Tårnby Musikskole, elsker at spille på min iPad og slappe af og spille fodbold og håndbold med mine forældre, selv om jeg ikke går til noget af det. Jeg har været på Roskilde Festival, siden jeg var spæd og har været til børnejazzkoncerter. Jeg har også en lillebror som går i 1.c også på Løjtegårdsskolen, som lige er startet på Musikskolen. Jeg kommer tit til live koncerter, fordi mine forældre også er meget musik interesserede. Jeg har også to katte som hedder: Nullermand og Tigermis.

De nominerede til ”Årets Børnejazznavn” er:

Astro Buddha Agogo

Kristian Jørgensen

Six City Stompers

Læs mere om de nominerede og om hvorfor de er indstillet til prisen HER!