Hovedbillede
Billede
DMA plakat A0 aj (1)
Titel

Dobbelt blues-prisfest i Amager Bio

Dato
Intro

De fem nominerede udgivelser til DMA Blues 2016 er nu fundet. Prisen overrækkes den 28. september kl. 20.00 i Amager Bio, hvor der ligeledes vil være koncert.

Waves
Indhold

Den 28. september er det atter tid til hylde den danske blues. Det sker i Amager Bio, hvor der udover uddelingen af priserne for Årets Danske Bluesudgivelse og Årets Danske Blues Navn vil være koncert med Small Town Blues Band feat. Kjeld Lauritsen og Samantha Antoinette. Prisoverrækkelsen starter kl. 20.00 efterfulgt af koncert.

For fjerde år i træk slår ROSA – Dansk Rock Samråd, JazzDanmark og Copenhagen Blues Festival sig sammen om at sende hæder efter den danske bluesscene. Det sker igen som optakt til Copenhagen Blues Festival, hvor der skal uddeles en Danish Music Award Blues statuette for Årets Danske Bluesudgivelse og overrækkes festivalens særlige hæderspris og 10.000 kr. Sidstnævnte pris gives til en dansk blueskunstner, der i løbet af året har gjort sig særligt bemærket.

Årets felt af nominerede til Årets Danske Bluesudgivelse tæller både tidligere DMA Blues vindere og modtagere af Copenhagen Blues Festivals hæderspris. DMA Blues prisen blev indstiftet for at styrke den danske bluesscene og vil forhåbentligt være med til at øge mulighederne for musikerne og musikken uden for landets grænser.

De nominerede er:

Big Creek Slim: Keep My Belly Full (Straight Shooter)

The Cornfeds: The Cornfeds (Gateway Music)

Ole Frimer Band: Live at Blues Baltica (LongLife Records)

H.P. Lange: Travelling Man Blues (Big Gumbo/Gateway Music)

Tim Lothar & Holger HoBo Daub: Blues From The North (Tim Lothar)

Afterparty med special guests

Prisoverrækkelserne afsluttes med en koncert med et af landets længst eksisterende livebands, Smalltown Blues Band, der i aftenens anledning får selskab af tidligere medlem og organist, Kjeld Lauritsen og den engelske soul- og blues-sangerinde Samantha Antoinette samt en række særlige musikalske gæster.

Dørene åbner kl.19 og billetter kan købes via Amager Bios hjemmeside eller Ticketmaster.