Hovedbillede
Billede
huset
Titel

Huset inviterer til heldagsarrangement

Dato
Intro

Huset i Magstræde deler ud af sin kulturelle mangfoldighed, når Huset den 17. marts inviterer til både musik, film, teater, mad og stand-up. Og alt sammen kun for 60 kr.

Waves
Indhold

Lørdag d. 17. marts åbner Huset i Magstræde for et væld af oplevelser, når alle 7 scener bliver taget i brug på samme tid. Under navnet ”HUSETS PULS”, fejrer Huset sin kulturelle bredde og synergi - og sit nye navn.

Huset er et hus med en fantastisk energi, et hus der skaber fælles oplevelser, et hus med en enorm bredde og alt dette har Huset lyst til at dele med alle jer d. 17. Marts. Med "HUSETS PULS" fejres, dels deres nye hjemmeside og application, deres nye profil, samt deres nye navn. Huset i Magstræde kommer nemlig fremover til at hedde ”Huset KBH”. Et hus, der i det seneste år har været igennem gennemgribende renovering på alle områder indadtil og udadtil

Huset har fire kulturelle fokusområder, musikken, ordet, filmen og teatret, og det afspejles altsammen i "HUSETS PULS". Denne dag kan du blandt andet opleve: Darkness Falls, Raske Penge feat. Klumben i Musikcaféen, se ”Night of the living dead” i biografen, se nogle af de bedste stand-upere og ”Spoken Word arrangement” i Underkanten, spise fra folkekøkkenet, tage til rollespilstango eller se teaterforestillingerne ”Nobody´s Home” og ”Sommerhuset” i Bastarden.

Huset afholder mere end 1000 kulturelle arrangementer årligt, som involverer udøvende kunstnere fra vækstlaget til de professionelle rækker. Det er et hus, som i høj grad ønsker at styrke de brugerdrevne kræfter fx gennem samarbejdet med etablerede festivaler som PIX og CPH Jazzfestival, samt lokale foreninger.

Som kom ind og se, hvad Huset har at byde på af forskellige kulturelle tilbud – det koster kun den beskedne pris af 60 kr.

Mere info om programmet finder du HER.