Hovedbillede
Billede
Skærmbillede 2012-03-13 kl
Titel

Jazz Lab foredrag med Tony Scherr

Dato
Intro

Fredag den 18. maj 2012 kl.15 præsenterer Jazz Lab et foredrag med Tony Scherr. Den dygtige musiker og sangskriver kommer til København i forbindelse med en række jobs på Huset, og gæster JazzDanmarks lokaler inden koncerterne.

Waves
Indhold

Fredag den 18. maj 2012 kl.15 præsenterer Jazz Lab et foredrag med Tony Scherr. Den dygtige musiker og sangskriver kommer til København i forbindelse med en række jobs på Huset, og gæster JazzDanmarks lokaler inden koncerterne. 

Tony Scherr er en Amerikansk bassist, guitarist, og singer-songwriter. Tony Scherr Trio har i mange musikkredse nærmest opnået kultstatus og han har, udover sine egne soloplader, spillet med navne som Bill Frisell, John Scofield og Norah Jones.


Tony har besøgt Danmark en række gange, og gæstede også JazzDanmarks Summer Session i 2010 sammen med bl.a. Eddie Gomez og Steve Gadd. 


Denne session vil tage udgangspunkt i Tonys rolle som både improviserende musiker og sangskriver. Tony vil fortælle om det at skrive sange, om livet som "Struggling musician" i New York og måske også give et par smagsprøver på hans musik, der ligger i grænselandet mellem singer/songwriting, folk og jazz. Foredraget sker i forbindelse med to koncerter den 18. og 19. maj på 4. sal i Huset i Magstræde. Du kan købe billetter til koncerterne HER. Foredraget er gratis, det kræver blot at man tilmelder sig via mail.

Foredrag med Tony Scherr


Sted: JazzDanmarks lokaler: Blegdamsvej 4, 2. sal


Tidspunkt: Fredag den 18. maj kl 15 


Tilmelding: Meld dig til arrangementet ved at skrive en mail til lm@jazzdanmark.dk

Video URL

Tony Scherr med hans trio fra sidste gang de besøgte København i den Grå Hal i 2009.

Om Jazz Lab – foredrag og workshops for musikere.

Jazz Lab er et landsdækkende initiativ, der har til formål at informere og inspirere musikere: Inspiration til nye kreative ideer og teknikker til at føre dem ud i livet. Information om hvordan man får musikken ud over scenekanten og ud i verden. Det er et samarbejde mellem JazzDanmark og Dansk Jazzmusiker Forening, der har musikken i centrum: Enten som oplysende foredrag eller inspirerende workshops med aktuelle musikere.

  • Foredragene handler om de praktiske udfordringer, som musikere kan stå overfor. Det kan være om booking af koncerter i udlandet, nye digitale platforme, pressestrategi, gode tips til skat og regnskab osv.
  • Workshops handler om selve musikken: Konkrete redskaber fra musikkens mestre til at blive bedre til sit instrument, til at komponere eller få indsigt i en kunstners musikalske filosofi

Foredragene er gratis, mens der er entré til workshops.