Hovedbillede
Billede
JazzDanmark Jazzahead 2014
Titel

jazzahead! 2016 - Nu åben for tilmeldinger

Dato
Intro

Jazzahead! messen er den vigtigste branchebegivenhed for jazz i Europa: Tusindvis af bookere, organisationer, musikere, pladeselskaber og andre jazzfolk samles hvert år i slutningen af april i Bremen, Tyskland, for at netværke og møde nye potentielle samarbejdspartnere. Tilmeldingen til messen er nu åben, og JazzDanmark vil som sædvanlig have en stor stand på messen i et fællesnordisk område.

Waves
Indhold

Jazzahead! messen er den vigtigste branchebegivenhed for jazz i Europa: Tusindvis af bookere, organisationer, musikere, pladeselskaber og andre jazzfolk samles hvert år i slutningen af april i Bremen, Tyskland, for at netværke og møde nye potentielle samarbejdspartnere. Tilmeldingen til messen er nu åben, og JazzDanmark vil som sædvanlig have en stor stand på messen i et fællesnordisk område.

jazzahead! 21.-24 april 2016

JazzDamark har i siden 2008 haft en stand på messen, og inviterer endnu en gang pladeselskaber, bookere, managere og musikere til at deltage som co-exhibitors på vores jazzahead!-stand i Bremen.

Tilmelding som co-exhibitor på JazzDanmarks stand:

Du kan tilmelde dig som co-exibitor på JazzDanmarks stand for kun 875 kr. (700 Kr. + moms) for at deltage alle messedagene. Normalprisen er ca 1.000 - 1.200 kr. incl. tysk moms afhængigt af tilmeldingstidspunkt.

Du tilmelder dig/registrerer dig på jazzahead's website: www.jazzahead.de. I din registrering skal du skrive at du er co-exhibitor på JazzDanmarks stand med standnummeret 6E16.
- Du skal ikke betale til jazzahead!, men får efterfølgende tilsendt en faktura fra JazzDanmark. - Du kan registrere som co-exhibitor helt frem til sidst i marts 2016, men af hensyn til planlægning hilser vi tilmeldinger inde jo før jo bedre. - Endelig deadline bliver meddelt senere.

Du/dit selskab betaler herudover udgifter til rejse og hotel. Det kan anbefales, at gå på jazzahead!'s hjemmeside for hotelbooking.

Ansøgning til showcase, European Jazz Meeting:

European Jazz Meeting foregår lørdag d. 23. april 2016 - om eftermiddagen og om aftenen på selve messen, Hal 7 og på det stemningsfulde spillested, Schlacthof - lige ved siden af messecentret.
For at kunne ansøge til denne showcase skal du være registreret på én af følgende måder:
- Som co-exhibitor på en stand
- Som exhibitor - dvs. have egen stand
- Som professionel deltager - dvs. deltager alle 3 dage på messen. - Dette er nyt og beregnet især for musikere fra lande uden stand.

Læs betingelserne og find ansøgningsskema på dette link: http://www.jazzahead.de/en/register-now/showcase-application/

OBS! ansøgning til showcase skal være sendt til jazzahead! senest 10. november 2015.

JazzDanmark vil gerne have rigtig mange danske jazzinteressenter til - igen i år - at deltage som medudstillere/co-exhibitors på Jazzahead!, for at kunne præsentere mangfoldigheden i dansk jazz på bedste vis.

Hvorfor være til stede på Jazzahead! 2016?

  • Jazzahead! er den største internationale jazzmesse i Europa med repræsentanter fra over 45 nationer fra hele verden.
  • Messen er derfor stedet, hvor man networker for at skabe vigtige udenlandske og danske kontakter. 
  • Der er spændende workshops, som omhandler hvad der rør sig i jazzen internationalt.
  • Man kan opleve ny jazz fra hele verdenen med bands, man ellers ikke ville have kendskab til.
  • Som udstiller og medudstiller er der mulighed for at indstille ét orkester til showcase under titlen ”European Jazz Meeting”. Det foregår lørdag d. 23. april om eftermiddagen og om aftenen i koncerthuset Schlachthof og på selve messecentret .

JazzDanmark tilbyder

JazzDanmark tilbyder gratis standplads på vores stand sammen med andre danske pladeselskaber, bookere, festivaler, musikere og distributører. 

På standen er der desuden plads (om end begrænset) til at præsentere udgivelser og promomateriale, delt internetforbindelse, mødeborde, køleskab og en ”reception” bemandet af JazzDanmarks sekretariat på alle messedagene.

Har du spørgsmål ang. messen, er du velkommen til at kontakte JazzDanmark:

Tlf. 3345 4300 eller info@jazzdanmark.dk