Hovedbillede
Billede
DRGE B~1
Titel

Kom til børnejazz i Søndermarken – og stem på din favorit

Dato
Intro

Under årets udgave af Copenhagen Jazz Festival kan børn og forældre være med til at nominere deres yndlingsorkester til Børnejazzprisen 2015. Det sker i løbet af festivalens børnetema, Jazz for Kids, med gratis koncerter i Søndermarken på Frederiksberg.

Waves
Indhold

Under årets udgave af Copenhagen Jazz Festival kan børn og forældre være med til at nominere deres yndlingsorkester til Børnejazzprisen 2015. Det sker i løbet af festivalens børnetema, Jazz for Kids, med gratis koncerter i Søndermarken på Frederiksberg.

Den 6.-10. juli inviterer Copenhagen Jazz Festival til Jazz for Kids i Søndermarken på Frederiksberg, hvor der vil være fri entré til 11 børnevenlige koncerter i haven. Som noget nyt kan publikum – store som små – i år stemme på hvilke bands, der skal nomineres til Børnejazzprisen 2015.

De tre navne, der får flest stemmer, spiller ved en stor nomineringskoncert den 20. september 2015 under filmfestivalen Buster. Her vil en jury bestående af børn vælge det band, som i november får overrakt Børnejazzprisen ved Danish Music Awards Jazz 2015.

De optrædende til Jazz for Kids er professionelle musikere, der formidler ved at inddrage sanserne gennem leg, dans, fortælling og billedkunst. Børnejazzprisen er en anerkendelse af et band eller en kunstner, som gennem året har præsenteret jazz for børn og dermed gjort et ekstra stort stykke arbejde for at udbrede musikken til kommende generationer.

Som kulminationen på børnekoncerterne i Søndermarken kan publikum den 10. juli opleve et sammenspilshold fra projektet ’JazzCamp for Piger’. Pigerne er i alderen 10-15 år og mødte hinanden i vinterferien, hvor de fik undervisning i musik og improvisation på årets camp.

Læs mere om Jazzcamp for Piger, som JazzDanmark og Copenhagen Jazz Festival står bag, her.

Sådan stemmer du

Send en sms til 1204 med den kode, som matcher dit yndlingsorkester. Koderne finder du her.

Afstemningen leveres af Online City i samarbejde med JazzDanmark og Copenhagen Jazz Festival og koster almindelig sms-takst.

Program

Mandag 6/7 kl. 11:00: Slickard Nickson & Cheese-A-Lot // Læs mere
Mandag 6/7 kl. 13:00: Halfdans Hoved // Læs mere
Tirsdag 7/7 kl. 11:00: Sax Kontra Bas // Læs mere
Tirsdag 7/7 kl. 13:00: Martini’s for børn // Læs mere
Onsdag 8/7 kl. 11:00: Verden I Verden // Læs mere
Onsdag 8/7 kl. 13:00: Dansk Børneafro // Læs mere
Torsdag 9/7 kl. 11:00: Univers På Vers // Læs mere
Torsdag 9/7 kl. 13:00: Astro Buddha Agogo // Læs mere
Fredag 10/7 kl. 11:00: Folkegaven m. Kresten Osgood & Lars Greve // Læs mere
Fredag 10/7 kl. 13:00: Sun Ra For Kids // Læs mere
Fredag 10/7 kl. 14:30: JazzCamp for Piger Live // Læs mere