Hovedbillede
Billede
Skærmbillede 2015-06-30 kl
Titel

Live Jazz Danmark app til din Copenhagen Jazz Festival

Dato
Intro

Årets program til Copenhagen Jazz Festival er nu tilgængeligt i appen “Live Jazz Danmark”, som kan downloades gratis til iPhone, iPad og Android-telefoner via App Store og Google Play.

Waves
Indhold

Årets program til Copenhagen Jazz Festival er nu tilgængeligt i appen “Live Jazz Danmark”, som kan downloades gratis til iPhone, iPad og Android-telefoner via App Store og Google Play. 

Live Jazz Danmark-appen er opdateret med en festivalsektion og indeholder det samlede program for Copenhagen Jazz Festival 2015, spillestedsoversigt, kortfunktion, link til billetsalg, mulighed for at sammensætte favoritprogram og alle de informationer, du har brug for på farten. Appen opdateres løbende ved programændringer eller -tilføjelser til Copenhagen Jazz Festival – og kan i øvrigt også bruges til at finde jazzkoncerter året rundt i Danmark, herunder også Vinterjazz i februar. Live Jazz Danmark er udviklet af firmaet Softshag & Me for JazzDanmark.

Den dedikerede festival-app gennem de seneste år, CPHJAZZ, er ikke blevet opdateret med programmet for 2015. Det skyldes, at den nyeste version af CPHJAZZ er forsinket og ikke i tilstrækkelig grad kan leve op til den hastighed og brugervenlighed, som Copenhagen Jazz Festival ønsker at tilbyde festivalens mange gæster. Det beklager vi. Brug derfor “Live Jazz Danmark” som supplement til det trykte program og Jazz.dk under dette års Copenhagen Jazz Festival.

Det trykte program kan afhentes på festivalspillestederne, læses som PDF eller bestilles i webshoppen. Den samlede koncertoversigt findes også på Jazz.dk’s mobilsite, som åbnes på telefoner og tablets.

Download app'en her:

iOS: http://bit.ly/iosjazz
Android: http://bit.ly/androidjazz

God festival på farten!