Hovedbillede
Billede
Collage 3 til artikel 1
Titel

Mentorordning på skinner

Dato
Intro

Mentorordningen er på skinner igen og tre nye deltagere er klar til at gå i kløerne på egen karriere.

Waves
Indhold

Efter fine resultater på JazzDanmark første mentorordning i foråret, startes næste runde nu i efteråret 2014.
 
Mentorordningen er på skinner igen, og tre nye deltagere er klar til at gå i kløerne på egen karriere. Deltagerne i denne omgang bliver:

Pianist og komponist Makiko Hirabayashi, bl.a. kendt fra sin egen trio med Marilyn Mazur og Klavs Hovman.

Sanger og sangskriver Kamilla Kovacs, bl.a. kendt fra impro vokalgruppen IKI.

Saxofonist og komponist Lars Greve, bl.a. kendt fra gruppen Girls in Airport.

 
Der var både tilfredshed og fine resultater hos deltagerne efter JazzDanmarks første mentorordning blev afviklet i foråret 2014. Otte forskellige mentorer - managere, musikere og kommunikationskonsulenter - var i spil, og hjalp de tre deltagere godt på vej videre med mangt og meget i deres karrierer.

De nye forløb startes i september/oktober 2014, hvor deltagernes første sessions med mentor Rasmus Stolberg afvikles. Herefter vil de tre deltagere fortsætte forløbet med nye individuelle mentorer udvalgt i samarbejde med Rasmus Stolberg.

 
Målet med ordningen er at give professionelle musikere en hjælpende hånd videre mod deres karrieremål og tage fat om de forskellige udfordringer, de står overfor her og nu for at nå disse.

 
Det er planen at afvikle mentorordningen med jævne mellemrum. Hold derfor øje med JazzDanmarks nyshedsbrev eller hjemmeside, hvis du er interesseret i et forløb.