Hovedbillede
Billede
5501917471 38af37a16b o
Titel

Nye mentorer til at booste din karriere

Dato
Intro

Mentorordningen giver kvalificeret input og vejledning til din karriere. Nu lanceres den fjerde version af programmet, denne gang med to nye mentorer i spidsen.

Waves
Indhold

Mentorordningen giver kvalificeret input og vejledning til din karriere. Nu lanceres den fjerde version af programmet, denne gang med to nye mentorer i spidsen. 

JazzDanmark tilbyder igen et forløb for musikere, der vil have hjælp til at administrere og udvikle deres karriere. Forløbet udbydes denne gang til fire musikere og består af to dele, hvor første del er fælles, mens anden del skræddersys individuelt for hver deltager. Forløbet afvikles i efteråret 2015 og vil strække sig over ca. tre måneder.

Mentorforløb i to dele

Første del af mentorordningen bliver varetaget af Pernille Skov og Morten Ø. Andersen, der beskæfter sig med kreativ udvikling og professionalering af artister til dagligt i organisationen CAKI - Center for anvendt kunsterisk innovation. Den indeholder et fælles introduktionsmøde af to timers varighed den 1. september 2015 kl. 15, efterfulgt af 3 x 1 times individuel mentorrådgivning.  Den anden del af mentorordningen realiseres med afsæt i individuelle behov og kan bl.a. udfolde sig som deltagelse i masterclasses, markedsføringstiltag, coachingforløb og konsulenthonorar. 

  

Indhold

Fælles introduktionsmøde den 1. september 2015 kl. 15

Vejledning i valg – personligt og professionelt

Kunstneriske vision

Karrieremæssige udvikling

Kunstnerisk supplerende kompetencer

Selvledelse

Behovsafklaring – Opgave til første individuelle møde

Forberedelse til første individuelle møde

Præsentation af professionelle profil og kunstneriske vision

Beskrivelse af behov 

1. møde

Præsentation

Kunstneriske CV

Behovsafklaring

Introduktion af værktøjer/opgaver i forhold til de aktuelle behov

Selvledelse

Karriereplanlægning

Opgaver til næste møde: refleksion, realisering og milepæle/aktivitetsplan  

2. møde

Opfølgning med afsæt i fælles aftale indgået ved 1.møde.

Opgaver til næste møde: Fremadrettede behov, refleksion og realisering

3. møde

Opfølgning med afsæt i fælles aftale indgået ved 1. og 2. møde.

Evaluering og konkrete forslag til mentor og/eller aktiviteter i forløbets anden del. 

Ansøgning

Man kan ansøge mentorordningen både som musiker og som band, men der kan kun være én repræsentant for et band. Det er obligatorisk at deltage i alle dele af projektet og også at tage aktivt del i arbejdet imellem møderne. Der lægges vægt på den musikalske kvalitet, og at du som ansøger har karrieremæssige ambitioner.

4 musikere udvælges af et udvalg fra JazzDanmarks bestyrelse. Første del af forløbet afvikles i København, mens lokalitet på anden del afhænger af hvilke mentorer, der bruges. Eventuelle transportudgifter refunderes ikke.

Bemærk: For at kunne deltage i dette tilbud skal du kunne deltage i det første møde tirsdag den 1. september 2015 kl. 15

Deadline for ansøgning er:

fredag d. 14. august 2015 kl. 24.00

Link til ansøgningsskemaet: Ansøgningsskema

Har du spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Lars Meiling: lm@jazzdanmark.dk, tlf. 33 45 43 07.

Om mentorerne 

PERNILLE SKOV

Partner i virksomheden Art+Innovation og ejer af produktionsselskabet Contemporary Copenhagen. Arbejder med forretningsudvikling og finansiering af kunstneriske virksomheder og projekter samt personlig rådgivning af kunstnere i relation til professionalisering. Leder af CAKI – Center for Anvendt Kunstnerisk Innovation.

Specialeområder: Forretningsmodeller og finansiering, kompetenceudvikling.

MORTEN ØHLENSCHLÆGER ANDERSEN

Har et selvstændigt virke som kulturproducent, musiker og grafisk designer. Professionel musiker i det elektroniske band YouYouYou og et aktivt medlem af musikerkollektivet Copenhagen Collaboration. Projektleder på CAKI – Center for Anvendt Kunstnerisk Innovation.

Specialeområder: Udvikling, ledelse, projektadministration, branding, PR og kommunikation.