Hovedbillede
Billede
IMG 0034
Titel

Semifinalerne i Ung Jazz 2012 er nu klar

Dato
Intro

Efter fire fantastiske kvartfinaler er deltagerne, til dette års semifinaler i Ung Jazz 2012, nu fundet. Andromeda og Basfemi gik videre fra de sidste to kvartfinaler.

Waves
Indhold

De fire kvartfinaler i Frederikshavn, København, Esbjerg og Greve bød på 12 flotte og meget forskellige koncerter. Ud af de 12 bands er feltet nu snævret ind til 4, når semifinalerne går i gang til april.

Kvaliteten har været høj, og den musikalske spændvidde stor i dette års udgave af Ung Jazz. Publikum har haft rig mulighed for at høre den yngre generation af jazzmusikeres bud på, hvordan jazz kan lyde, i løbet af kvartfinalerne. Disse er nu afviklet og vi kan se frem mod to spændende semifinaler i Århus og København.

Efter at Frekvens Frekvens og  Reaktor gik videre fra deres kvartfinaler i henholdsvis Frederikshavn og København, var turen kommet til Esbjerg og Greve. Begge steder leverede bandsne nogle fine og underholdende koncerter, til stor begejstring for publikum. I Greve vandt trioen Andromeda, mens det var århusianske Basfemi, ligeledes en trio, som gik videre fra Esbjerg.

Det betyder, at semifinaler kommer til se sådan her ud:

11. april i Jazzhus Montmartre (København): Frekvens Frekvens + Reaktor

12. april på Atlas (Århus): Basfemi + Andromeda

Finalen afvikles den 6. juni i Copenhagen JazzHouse.

Læs mere om de deltagende bands og se små videoer med dem på www.ungjazz.dk