Hovedbillede
Billede
WEB Mathias-Heise Musikpris-620x414
Titel

The Standard søger unge talenter

Dato
Intro

I hele april måned tager jazzklubben The Standard imod demo indspilninger fra unge talenter på alle instrumenter inden for jazz og beslægtede genrer. Et antal af disse talenter vil blive valgt ud til at deltage i en audition på The Standard foran et live publikum og en til lejligheden sammensat VIP jury under Copenhagen Jazz Festival 2014.

Waves
Indhold

The Standard efterlyser exceptionelle unge talenter på alle instrumenter inden for jazz og beslægtede genrer.

Jazzklubben The Standard har tidligere haft succes med at præsentere unge musikere med stort talent, blandt andet kontrabassisten Jonathan Bremer, trommeslageren Niclas Bardeleben (begge 22 år gamle) og senest den kun 16 årige sangerinde Amanda Thomsen. Snart præsenterer de den 20 årige Mathias Heise, der for nyligt har vundet verdensmesterskabet i kromatisk mundharmonika og har spillet med funk bas legenden Larry Graham. 

Audition for talenter 
I hele april måned tager The Standard imod demo indspilninger fra unge talenter på alle instrumenter inden for jazz og beslægtede genrer. Et antal af disse talenter vil blive valgt ud til at deltage i en audition på The Standard foran et live publikum og en til lejligheden sammensat VIP jury (samt TV optagelse TBC). Denne audition vil finde sted under Copenhagen Jazz Festival 2014, den  5. Juli. Her vil juryen koge antallet af kandidater ned til en lille eksklusiv håndfuld, som The Standard vil arbejde videre med i en udviklingsfase og et coaching forløb, som har til formål at klargøre de unge musikere til et professionelt engagement med højt ambitionsniveau - på The Standard. The Standard har også et samarbejde med  jazzfestivalen “Jazz à Vienne” i Frankrig, som bl.a. indebærer en udveksling af unge musikere mellem de respektive lande. Så en optræden på Jazz à Vienne i Frankrig er også blandt mulighederne for de udvalgte kandidater.

Hvis man ønsker at deltage skal man: 
Dukke op til en koncert på The Standard (Havnegade 44, 1058 København K, thestandardcph.dk) og henvende sig personligt til musikchef Niels Lan Doky umiddelbart efter koncerten og medbringe 1 CD med ialt 3 demo indspilninger på, med navn, alder, instrument, emailadresse samt telefonnummer. Du kan aflevere din demo i hele april med undtagelse af den 15.-20. april, hvor Niels Lan Doky ikke vil være på The Standard. Du vil modtage feedback senest 31. maj.

Du kan læse om musikprogrammet på www.thestandardcph.dk