Hovedbillede
Billede
megajammer vallekilde2011
Titel

Summer Session 2012 er nu klar!

Dato
Intro

Programmet for dette års Summer Session på Vallekilde Højskole er nu endelig klar. Med et program, der byder på et uhørt antal internationale topnavne, vil stævnet være et af sommerens store højdepunkter for alla jazzmusikere. Så skynd dig - tilmeldingen er begyndt!

Waves
Indhold

Vallekilde højskole vil fra den 5. til 12. august være fyldt med jazzmusikere fra Danmark og resten af Skandinavien, og ikke mindst et uhørt højt antal internationale topnavne indenfor jazzen. Tilmeldingen er nu og frem til den 1. juni, så skynd dig.

Summer Session har igennem mere end 10 år vist sig at være et af de mest unikke efteruddannelsestilbud for danske jazzmusikere herhjemme. Igen i år har den kunstneriske ledelse, i form af Jakob Bro og Mikkel og Nikolaj Hess, arbejdet benhårdt på at skaffe nogle af de bedste musikere til stævnet i Vallekilde. Og ikke nok med, at der i år er mange navne på programmet, så er det også lykkedes dem at sammensætte et yderst kompetent og alsidigt hold.

Årets hold af instruktører

I år kan vi som nævnt præsentere et KÆMPE hold af instruktører. Der er ikke blot tale om store navne, men der er også mange af dem. I år er der 3 af de 7 combos, der kommer til at have mere end 1 instruktør. Det drejer sig om:

- Joe Lovano & Judi Silvano

- The Fringe: Garzone, Gulotti, Lockwood  

- Rebecca Martin & Larry Grenadier

Deudover kommer der 4 specialister indenfor hver deres instrument:

- Enrico Pieranunzi

- Lage Lund                                                                                      

- Ralph Alessi                                                                          

- Tyshawn Sorey

Du læse mere om de forskellige instruktører HER.                                                                       

Det daglige program

Hver dag på Summer Session starter med brunch fra 9-11. Alle musikere er tilknyttet en combo (sammenspilsgruppe),  der hver har en instruktør tilknyttet. De enkelte combos øver hver dag fra kl. 12-16, med en times frokostpause fra 14-15. Derefter vil der være rotation, hvor instruktørerne besøger en anden combo på skift. Om aftenen er der skiftende begivenheder ligefra masterclasses, foredrag, jamsessions, jazzbiograf, koncert med instruktørerne, "elev" koncert, fest, jazzhockey (!) og meget mere. Alle musikere vil modtage en detaljeret plan inden stævnet.

Deltager ansøgning og betaling

Der er plads til omkring 60 elever fordelt på 7 combos. Deadline for ansøgning til Summer Session er fredag d. 1. juni 2012. Du vil få at vide, om du er kommet med senest den 11. juni 2012. Du finder ansøgningsskemaet HER.

Som altid er vil der også være en deltagerbetaling på 5500 Dkr., som dækker kost, logi og al undervisning. Du kan læse mere om det og en lang række andre praktiske informationer om dette års Summer Session HER.