Hovedbillede
Billede
Keep an eye
Titel

Tag på sommer workshop i Amsterdam

Dato
Intro

Keep an Eye Summer Jazz Workshop 2012 søger deltagere til deres kommende workshop. Workshoppen, der løber fra den 25. til den 29. juni, er en oplagt mulighed for at komme i kontakt med andre musikere, udvide sin musikalske horisont og blive undervist af en række kompetente undervisere.

Waves
Indhold

Keep an Eye Summer Jazz Workshop 2012 søger deltager fra hele verden. Workshop-ugen er en oplagt mulighed for at networke, få ny inspiration og samtidig blive en bedre musiker.

Har du lyst til at bruge en lille uge i Amsterdam, møde en masse musikere fra hele verden, og blive undervist af et fagligt stærkt hold fra henholdsvis Manhattan School of Music, New York, og Conservatorium van Amsterdam? Så er Keep an Eye Summer Jazz Workshop måske noget for dig.

Det er en uge fyldt med undervisning, workshops, jamsessions, masterclasses og forelæsninger på et af Europas største jazz institutter. Ugen sluttes af med en afslutningskoncert på det verdenskendte spillested Bimhuis.

Holdet af undervisere tæller blandt andet navne som: Justin DiCioccio, John Riley, Maarten van der Grinten, Yaniv Nachum, Scott Wendholt, Frans van der Hoeven og Dick Oatts.

Workshoppen varer fra den 25. til den 29. juni, og der er ansøgningsfrist senest den 22. april. 

Fuld eller delvis finansiering gennem stipendier, og økonomisk transportstøtte via Keep an Eye-programmet, er en mulighed for et begrænset antal deltagere. Læs mere om dette og om ansøgningsvilkårene HER.