Undefined

JazzDanmark kårer i 2010 Paradise Jazz i Huset som årets jazzspillested, og med det følger JazzLive prisen på 35.000 kr. Juryens motivation for prisoverrækkelsen lyder således:"I de sidste 10 år har Paradise Jazz været ensbetydende med fantastiske koncertoplevelser på en intim klubscene, der stadig har plads til et Monday Night Bigband på 15 musikere. Et spillested, der er drevet af ren og skær passion for musikken, som formår at holde et højt kunstnerisk niveau og har skabt et utal af unikke koncertoplevelser. Denne position har gjort at klubben har et trofast publikum, der sætter pris på den gode stemning og den sikre kunstneriske profil. Alligevel bliver Paradise ved med at prøve at nå nye publikumsgrupper igennem utrættelig promotion og initiativer, der ikke kun når ud til jazzkendere.

Samtidig er Paradise Jazz et naturligt mødested for jazzmusikere, og en klub der helt i jazzens ånd både er historisk bevidst og har fokus på nye talenter".

Hvert år nominerer professionelle danske jazzmusikere 3 kandidater til prisen. En jury bestående af bestyrelsen for JazzDanmark kårer blandt de nominerede kandidater ”Årets Danske Jazzspillested”. Prisoverrækkelsen finder sted mandag den 25. januar i Paradise Jazz - Huset, Magstræde 14, 1. sal. Så kom og oplev en festlig aften i selskab med Monday Night Bigband, drik et glas bobler og vær med til at fejre Paradise Jazz

Kontakt :