Undefined

Det var en tydelig rørt Tove Enevoldsen, der mandag aften modtog Årets Spillestedspris på vegne af Paradise Jazz. Overborgmester Frank Jensen var i dagens anledning troppet op for at overbringe de gode nyheder, en check på 35.000 og en buket blomster. Inden da havde Frank Jensen afsløret, at han selv var jazzfan. Han mener, at politik og jazz har mere til fælles, end man skulle tro, og bemærkede at en politiker, der kunne improvisere, var langt mere interessant end en "partitur-politiker". En bemærkning der også høstede et spontant bifald.

Tove Enevoldsen gav de de rosende ord videre til alle dem, der har været med til at få klubben til at køre rundt, men måtte også erkende at Paradise Jazz, som så mange andre klubber, kæmper med økonomien. Takketalen endte dog i kampgejst: "Når vi nu har fået denne pris, giver det mod på at kæmpe videre".

Herefter blev Paradise fyldt af sprøde toner fra et veloplagt Monday Night Big Band, der blandt andet diskede op med et swingende arrangement af Niels Jørgen Steens børnesang "Jeg går og hedder Frede". Herefter fulgte 2 fuldfede sæt med numre fra Art Blakey, Dexter Gordon, Duke Ellington og mange flere. Alt i alt en forrygende aften, hvor TV2 Lorry også kom forbi og optog et live-indslag.

Kontakt :